Sergi Salamé Segura

Suport a mitjans audiovisuals i xarxes

Des de que vaig entrar a treballar a Aena al 1993, em vaig sindicar a un sindicat (FSAI) dedicat a prestigiar i defensar la professió de tècnic d’equips electrònics per la Seguretat Aérea (ATSEP).

A través d’aquest sindicat he anat desenvolupant diverses funcions, arribant a tenir responsabilitat en les comunicacions internes i externes a tota Espanya i formar part d’un grup de comunicació de la associació internacional IFATSEA de tècnics ATSEP, a mes de formar part del Comitè d’empresa del Centre de Control Aeri de Barcelona.

Des de la manifestació del NO a la Guerra al 2003, vaig veure que feia falta implicar-se i vaig activar la militància a ICV. Durant la militància a ICV em vaig adonar que el que marcava la diferència entre els pensaments hegemònics de dretes i la justícia social de les esquerres, era precisament el bolcat massiu d’informació tergiversada des de els medis de comunicació.

Per això, vaig dedicar-me a la confecció de material audiovisual des de ICV i altres plataformes per contrarestar la propaganda neoliberal.

Quan va irrompre el 15M al 2011, també vaig formar part del moviment 15M BCN TV , de la coordinadora de Difusió del 15M Barcelona i de la comissió de Difusió del barri del Poblenou, participant en la creació de de material audiovisual i diferents tasques de difusió.

Actualment estic involucrat en la creació d’una nova secció sindical de ATSEP’s (Air Traffic Security Electronics Personel) al sindicat SLTA, que es el sindicat més representatiu en l’àmbit de treballs aeris.