fes-te soci/a!

Necessitem la teva col·laboració per poder mantenir les nostres activitats amb el nivell actual de compromís i presència publica. Pots estar al dia de tot el que fem amb la nostra newsletter i apuntar-te per rebre-la a la teva bústia electrònica.

A partir del 2022,  la quota anual serà de 50€, el rebuts de les quotes les domiciliem per La Caixa.

Per completar l’alta, necessitem les teves dades:

Formulari de contacte

5 + 5 =

Mitjançant l’enviament d’aquest document, el deutor/a (A: persona que es fa sòcia), autoritza al creditor/a (B: Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme) a enviar instruccions a l’entitat bancària de (A) per carregar al seu compte i a l’entitat bancària de (B) per a efectuar els càrrecs (pagaments recurrents) al seu compte seguint les instruccions de (B). Com a part de seus drets, (A) està legitimat/da al reemborsament per la seva entitat en els termes i condicions del contracte subscrit amb la mateixa. La sol·licitud de reemborsament s’ha d’efectuar dins de les vuit setmanes que segueixen a la data de càrrec en compte. Podeu obtenir informació addicional sobre els vostres drets a la vostra entitat financera.

Política de privacitat

Per a donar compliment al RGPD (UE) 2016/679 us informem que l’entitat responsable del tractament de les dades és l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme. La finalitat del tractament és gestionar l’alta com a persona sòcia i es realitza d’acord amb la legitimació del seu consentiment explícit al complimentar aquest document. L’ACEPF no cedirà les dades proporcionades en aquest document per al compliment d’obligacions legals, a excepció de: en cas que s’executi alguna activitat conjuntament amb una altre entitat, es lliuraran les dades a l’entitat quan sigui estrictament necessari per la seva justificació. No es facilitaran les dades a cap altra entitat no citada en aquest apartat. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament i oposició dirigint-se a l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme (Via Laietana 16, 08003 Barcelona) o davant l’autoritat de control (www.aepd.es). Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a través de la pàgina web: Política de privacitat.