Miguel Ángel Díaz

Extensió intergeneracional, joves

Barcelona 1985.

Llicenciat en Ciències Polítiques i Master en polítiques públiques i acció comunitària. Actualment sóc responsable de programes d’habitatge social a l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Vaig ser Coordinador Nacional de JEV on vaig entrar en contacte, entre d’altres, amb l’Enric Pubill, la Maria Salvo, la Carme Casas, el Lluís Martí Bielsa, el Romuald Grané o el Miguel Núñez, amb els que organitzem activitats intergeneracionals amb la JSU, el PSUC i la lluita antifeixista com a fil conductor, sobretot en l’àmbit estudiantil. Col·laboro amb ACEPF des de 2005, sóc membre de la Junta de l’Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya i he participat en l’edició de materials i diverses activitats de promoció i divulgació de la memòria democràtica.

Des de 2005 he participat regularment als actes d’homenatge al Fossar de la Pedrera, a les Brigades Internacionals o Salvador Allende. Vaig impulsar el Premi Carme Casas per a treballs de recerca de batxillerat, vaig participar en l’edició de “Mil vidas más”, novel·la gràfica biogràfica sobre Miguel Núñez, i en l’organització dels actes d’homenatge a Sebastià Piera, Francesc Pararols o el mateix Miguel Núñez.

Col·laboro amb ACEPF des de 2005, sóc membre de la Junta de l’Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya i he participat en l’edició de materials i diverses activitats de promoció i divulgació de la memòria democràtica de militants antifranquistes. Afiliat a CCOO.