Presentació del llibre “Memoria del frío” de Miguel Martínez del Arco

23-05-22

Dijous 26 de maig de 2022 a les 18:00h
Centre Cívic Tomasa Cuevas (Dolors Masferrer i Bosch 33-35)

Autor: Miguel Martínez del Arco
Presenta el llibre Asun Amelivia, que farà un diàleg amb l’autor
Ho modera: Montse Torras, de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme (ACEPF).
Més informació aquí.

Un llibre extraordinari prologat per Edurne Portela.

“Memoria del frío nos introduce, a través de los mecanismos de la ficción, en uno de los aspectos menos conocidos de la represión del régimen: la persecución, tortura y prisión de las militantes antifranquistas, las que los agentes de la represión llamaban por defecto “putas rojas”.

Cal dir que el nom de Tomasa Cuevas, que avui identifica el Centre cívic, és una de les protagonistes, amb Maria Salvo i d’altres que han format part de la nostra Associació, d’aquest relat que no us deixarà indiferents.