Actes, Activitats

Assemblea General Ordinària (2 d’abril 2022

El dissabte 2 d’abril va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària. Gairebé 50 socis i sòcies es van aplegar a l’espai de la sala d’actes de CCOO.

L’Assemblea va aprovar l’acta de la trobada anterior, celebrada el mes de setembre de 2021. També s’ha presentat i aprovat la Memòria d’activitats de l’any 2021, que trobareu en aquest enllaç (versió PDF). Igualment, han estat aprovats els comptes anuals i la proposta de sol·licitar que l’ACEPF sigui considerada Entitat d’Utilitat Pública.

Es va informar de les noves persones afiliades durant l’any 2021 i s’han lliurat els carnets de l’Associació. Al punt de Pla de Treball del 2022, s’ha informat de les activitats previstes amb motiu del 20è Aniversari del gran acte i de la Declaració del Liceu; la catalogació del dipòsit documental i patrimonial, un actiu de més de 50 anys; les activitats de seguiment i avaluació del projecte de Llei de Memòria Democràtica; l’activitat de la Comissió de Pedagogia de la Memòria; les activitats per posar en valor la lluita antifranquista de les Dones, i altres fites previstes al calendari: Aniversaris de la República, presentacions de llibres i commemoracions diverses.

Adjuntem el text de la Declaració sobre el projecte de Llei de Memòria Democràtica que s’ha presentat a l’Assemblea i que va ser aprovada per la Junta Directiva. Aquí us deixem l’enllaç (català i castellà).

La part més emotiva de la Jornada va ser el lliurament de la placa de l’ACEPF a la nostra companya Antonia Jover del Olmo. Tothom dempeus seguint les seves paraules emocionades de la nostra vicepresidenta, i rubricat amb el cant coral dels iaioflautes, interpretant el Canto a la libertad de l’estimat José Antonio Labordeta.

Us adjuntem algunes de les fotografies d’aquesta Assemblea, un bon reportatge del nostre company Ignasi Espinosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s