Assemblea General Ordinària (2 d’abril 2022

4-04-22

El dissabte 2 d’abril va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària. Gairebé 50 socis i sòcies es van aplegar a l’espai de la sala d’actes de CCOO.

L’Assemblea va aprovar l’acta de la trobada anterior, celebrada el mes de setembre de 2021. També s’ha presentat i aprovat la Memòria d’activitats de l’any 2021, que trobareu en aquest enllaç (versió PDF). Igualment, han estat aprovats els comptes anuals i la proposta de sol·licitar que l’ACEPF sigui considerada Entitat d’Utilitat Pública.

Es va informar de les noves persones afiliades durant l’any 2021 i s’han lliurat els carnets de l’Associació. Al punt de Pla de Treball del 2022, s’ha informat de les activitats previstes amb motiu del 20è Aniversari del gran acte i de la Declaració del Liceu; la catalogació del dipòsit documental i patrimonial, un actiu de més de 50 anys; les activitats de seguiment i avaluació del projecte de Llei de Memòria Democràtica; l’activitat de la Comissió de Pedagogia de la Memòria; les activitats per posar en valor la lluita antifranquista de les Dones, i altres fites previstes al calendari: Aniversaris de la República, presentacions de llibres i commemoracions diverses.

Adjuntem el text de la Declaració sobre el projecte de Llei de Memòria Democràtica que s’ha presentat a l’Assemblea i que va ser aprovada per la Junta Directiva. Aquí us deixem l’enllaç (català i castellà).

La part més emotiva de la Jornada va ser el lliurament de la placa de l’ACEPF a la nostra companya Antonia Jover del Olmo. Tothom dempeus seguint les seves paraules emocionades de la nostra vicepresidenta, i rubricat amb el cant coral dels iaioflautes, interpretant el Canto a la libertad de l’estimat José Antonio Labordeta.

Us adjuntem algunes de les fotografies d’aquesta Assemblea, un bon reportatge del nostre company Ignasi Espinosa.