Activitats, Comunicació

Propers actes del mes de novembre

Aquest mes, us proposem la presentació del llibre “Los ingenieros de Franco”, de Lino Camprubí, que tindrà lloc el dia 15 a les 19 hores a la Fundació Cipriano Garcia a Barcelona.

DOQVe60W0AI0orw.jpg

El dia 20 a les 18 hores, es retrà homenatge a Cipriano Garcia amb l’acte “Recordant Cipriano Garcia” amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i organitzat per la Fundació Cipriano Garcia,  al temps que inaugurarà l’exposició “Cipriano García. Els valors de la dignitat obrera”, que recull la trajectòria vital de Cipriano García lligada als valors de compromís per la millora de les condicions de vida i de treball de la classe treballadora. Intervindran en l’acte: Maria Miranda, alcaldessa de Castelldefels, Candela López, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Castelldefels, Andreu Mayayo, catedràtic d’història de la Universitat de Barcelona, i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Del 28 al 30 de novembre, EUROM organitza les jornades “The Frog Hibernation”, sobre els deus anys de polítiques i lleis de memòria històrica. La llengua vehicular serà l’anglès però haurà servei de traducció simultània. Podeu trobar més informació i el fromulari d’inscripció en el següent enllaç: http://europeanmemories.net/frog/

El mateix dia 30, l’entitat ihr.world presenta al CCCB “Pel dret a saber: periodisme de dades i Guerra Civil”, un acte que presentarà la base de dades centralitzades de les víctimes de la Guerra Civil, tant dels bombardejos i execucions com les desaparicions forçades o  repressaliades. Podeu trobar més informació aquí: http://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/pel-dret-a-saber-periodisme-de-dades-i-guerra-civil/227628

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s