Jose Luis Domínguez

Secretari

Nascut al 1959. Informàtic. De del 1989 fins al 2023 Director del Departament d’Informàtica de CCOO Catalunya. Ocupació compaginada amb les responsabilitats de Qualitat i de protecció de dades dels serveis centrals del Sindicat. Des de la transició democràtica militant del PSUC a l’Hospitalet de Llobregat. He estat Secretari del Consell de la Joventut i Esplai i a diversos moviments veïnals de Bellvitge. També formo part del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i del Centre d’Estudis Comarcals del Pla de l’Estany. Tinc estudis universitaris de Pedagogía, Dret i Ciencia de Dades, postgrau en Investigació de mercats, master en Organització Empresarial de Sistemes d’Informació i he realitzat cursos de Gestió Professional de Projectes (PMP). 

Des de fa anys, a partir de la meva activitat de gestió al Sindicat, he anat mantenint cert contacte amb els homes i les dones de l’Associació, persones a les que sempre he processat una gran admiració per la seva determinació lluitadora, profunda saviesa i desbordant qualitat humana. Espero continuar aprenent molt d’elles. 

Crec que la natura de l’Associació la converteix  en un instrument imprescindible per a la construcció d’un futur millor per a les nostres poblacions. La tasca desenvolupada evidencía la ignominia exterminadora del règim franquista, parent del nazisme i el feixisme, i contribueix a combatre el despotismo cruel i cobdiciòs de les oligarquies que patim. 

Espero aportar un modest gra de sorra útil a l’Associació en aquest compromís per “construir un món més just, de persones lliures i iguals ” (Eduard Amoroux).