Ignasi Espinosa Bruñola

Coordinador arxiu fotogràfic

Delineant a Sabadell i Director de Caixa de Terrassa a una sucursal barcelonina, actualment jubilat. Membre de la Junta Directiva de l’ACEPF i col·laborador de l’Associació des de fa més de 8 anys. Coordinador de l’arxiu de fotografies.

Militant del PSUC i de CCOO des que tenia 16 anys i, posteriorment, del PCC. Així mateix he participat als Iaioflautes. A l’actualitat estic amb els Comuns de la Sagrada Família de Barcelona.

En el seu moment vaig ser membre fundador de l’Associació de Veïns Vila de Gràcia. I amb posterioritat, secretari dels amics del Museu Etnològic de Barcelona.

Actualment sóc membre actiu del grup fotogràfic Clik, del Clot, on he participat a diverses mostres associatives de caràcter públic. Provinc de l’escoltisme de la Delegació Diocesana d’Escoltisme, i he estat escalador montserratí i monitor d’espeleologia de la Federació Catalana de Muntanya. La meva passió sempre han estat els grans viatges, cosa que m’ha permès conèixer millor les diferents cultures d’arreu del món.