Eduard Amouroux Alemany

Responsable de finances

Nascut al 1947. Informàtic jubilat. Membre de l’ACEPF des de 2010. Responsable de finances de l’actual Junta de l’Associació. Militant del PSUC des de 1966. Responsable d’organització de Barcelona d’ICV. Vaig ser coordinador del Grup Municipal d’Iniciativa per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona. Menys en aquest període municipal he treballat sempre com a informàtic i com a comptable a diverses empreses, durant més de 48 anys.

El meu treball social s’ha desenvolupat a cooperatives com Rocaguinarda; he impulsat el Comitè Ciutadà per l’homenatge anual del 11 de setembre al president Salvador Allende. Com a president de la Junta de l’Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya vaig coordinar els actes de la commemoració del 80è aniversari del comiat dels brigadistes de Barcelona. Organitzador de l’homenatge anual a les BBII al peu del monument a la Brigada Abraham Lincoln.

La memòria és lluita, cal no deixar-nos prendre el relat de la història perquè, qui escriu la història condiciona el present i, molt especialment, el futur. Cal treballar per construir un món més just, de persones lliures i iguals.