Jornades de “Cinema Desobedient”

3-10-24

L’Associació Catalana de Persones Ex-preses polítiques del Franquisme i l’associació “Historias Desobedientes” (Filles, fills i familiars de genocides per la Memòria, la Veritat i la Justícia), amb la col·laboració de La Model Centre Cultural, estem organitzant unes Jornades de Cinema Desobedient pel divendres 25 i el dissabte 26 d’octubre.

Divendres 25:

A les 17 hores, es podrà veure la pel·lícula Bastardo. La herencia de un genocida (Xile, 2023) de Pepe Rovano, al que acompanyarà en el diàleg Jordi Petit. Moderarà: Isabel Alonso Dávila, de l’ACPEPF.

Dissabte 26:

A les 10 hores, podrem veure el curt La hija indigna (Argentina, 2018) de Abril Dores i el llarg El pacto de Ariadna de Lissette Orozco (Xile, 2017). Dialogaran sobre aquests films: Analía Kalinec (psicòloga argentina), Lissette Orozco (cineasta xilena) i María José Ferré y Ferré (psicòloga especialista en trauma transgeneracional). Moderarà: Carles Vallejo Calderón, president de l’ACPEPF.
a les 17:30, podrem veure el documental Urraca, cazador de rojos (2022, España) de Pedro de Echave i Felip Solé. Dialogaran sobre aquest film: Loreto Urraca (neta de Pedro Urraca), Tomás Gil (policia i professor de Dret) i Gerardo Pisarello (diputat i professor de Dret). Moderarà: Lissette Orozco.

Tant Pepe Rovano com Lissette Orozco, Analía Kalinec, Loreto Urraca i Tomás Gil són membres del col.lectiu Historias Desobedientes.

Esperem que pugueu compartir amb nosaltres aquest interessant programa. I us deixem aquí sota més informació i el full d’inscripció (les places són limitades i s’assignaran per ordre d’arribada de la inscripció).

INSCRIPCIONS