Actes, Activitats

Una societat amb memòria

“20 anys del Manifest per a un Memorial Democràtic”

Us convidem a l’acte que tindrà lloc el proper dimecres 22 de juny a les 18h a l’Auditori del Conservatori del Liceu al Carrer Nou de la Rambla, 88 de Barcelona.

Inscripció gratuïta. Aforament limitat

El 22 d’abril de 2002 les entitats memorialistes van organitzar un acte al Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu de reivindicar la creació d’un òrgan públic dedicat a impulsar les polítiques públiques de memòria.

Vint anys després, l’Associació catalana d’expresos polítics i el Memorial Democràtic recorden aquell dia amb un acte a l’Auditori del Conservatori del Liceu en què es llegirà de nou el manifest i es retrà homenatge a totes les persones i les entitats que van fer possible la creació del Memorial Democràtic.

Hi participarà Vicenç Villatoro, director del Memorial Democràtic; Cèsar Lorenzo, historiador i Carles Vallejo, president de l’Associació catalana d’expresos polítics del franquisme. Presidirà l’acte l’Hble. Sra. Lourdes Ciuró i Buldó, consellera de Justícia i presidenta del Memorial Democràtic. Podrem escoltar poemes de Gil de Biedma i Felícia
Fuster, cançons d’Ovidi Montllor, Luis Eduardo Aute i Raimon, cantades per Sílvia Comes acompanyada al piano per Joan Berenguer i pel quartet de corda Projecte Voces.

Més informació

Formulari d’inscripció

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s