Al·legacions a la Llei de Memòria Democràtica

3-06-22

Ahir vam presentar les al·legacions a la Llei de Memòria Democràtica a diversos grups parlamentaris en una reunió de treball (els grups d’ERC, Comuns, PSC, CUP i Junts). Després vam tenir espai per a poder exposar-les també als mitjans i anar fent incidència.

Estem molt contentes d’haver pogut treballar tan bé unes al·legacions a una llei i haver-les pogut presentar consensuades i conjuntament les entitats memorialistes de l’Ateneu Memòria Popular. Efectivament, ja fa anys que vam començar aquest treball preparant unes al·legacions potents al nou avantprojecte de llei en el termini que ens havien donat.

Adjuntem els links a diversos mitjans que van recollir la notícia ahir: El Nacional, El Punt Avui, El Món.

Ara toca esperar que tramitin totes les al·legacions presentades i que l’avantprojecte sigui entrat en tràmit parlamentari i que després de l’estiu es comenci la fase de debat parlamentari que es farà en tramitació conjunta amb la proposta que ja va entrar el PSC.

Seguirem apretant perquè sigui la millor llei possible!

Moltes gràcies a tothom!!