85è Aniversari de l’Enfonsament del Ciudad de Barcelona Solidarity Park Festival 2022

25-05-22

Ens complau convidar-te al Festival Solidarity Park el cap de setmana del 27 al 29 de maig a Malgrat de Mar.

Amb motiu de la inauguració del Memorial Solidarity Park, un monument dedicat als brigadistes internacionals que van morir al vaixell Ciutat de Barcelona torpedinat a la costa de Malgrat de Mar, s’ha organitzat un festival que tindrà lloc de divendres a diumenge. Aquest serà el primer any presencial del festival amb un clar objectiu que sigui un festival anual de memòria, arts i activitats educatives.

Són més de cinc anys de procés comunitari per a poder inaugurar el memorial i tots els actes, amb una presència internacional al voltant de 200 persones vingudes de diferents països europeus, i d’Amèrica i Oceania. Comptarem amb la presència de familiars de brigadistes, entitats de memòria històrica, concerts, exposicions, presentació de llibres, i un sopar popular que pugui ser un espai de trobada.
Tot això coincidint amb el 85è aniversari de l’enfonsament del vaixell Ciudad de Barcelona.

Aquí us adjuntem el programa i més informació.