“ARREU LA SORRA”, veus i música per a un antifeixisme quotidià

17-05-22

27 de maig de 2022 a les 19:00h
ORFEÓ CATALÒNIA. Carrer de Josep Torres i Bages, 62 08940. Cornellà de Llobregat
Entrada fins a completar l’aforament.

Sinopsi

Poesia i música bressolen els records de la Cassandra, memòria d’una família treballadora i republicana en temps del feixisme.

Lluita, alegria, misèries i esperances. Un pare líder cooperativista, una mare lluitadora i un germà comunista assassinat.

Numen Mestre Ferrando i arreu la sorra. La sorra en dits i peus: quan era un vailet, a les platges de Torredembarra; d’adolescent, al camp de refugiats d’Argelers; al Camp de la Bota, on fou afusellat als vint-i-sis anys.

En aquest projecte artístic Mónica Miquel, Vladimir Mayakovski, Maria-Mercè Marçal, Leonard Cohen, Luigi Pintor, Frederic Mompou, Paulo Leminksy, Benjamin Biolay, Chiara Mastroiani i W.H. Auden abracen més de mil llibertats conquerides; també a la Cassandra Mestre Ferrando.

Arreu la Sorra és una adaptació del llibre de Cassandra Mestre feta per la companyia l’Ampolheta (nom que rebien els antics rellotges nàutics de sorra), formada per un grup de joves amants de la música, la poesia i el teatre.