Inauguració de l’exposició ‘Cisquet i el seu temps’ i a la reedició del llibre ‘Cisquet, un maqui olotí vinculat a la mostra’

29-04-22

Benvolgudes i benvolguts

Us convidem a la inauguració de l’exposició “Cisquet i el seu germà” a la seu del Memorial Democràtic (carrer Peu de la Creu, 2-4, Barcelona), el dijous 5 de maig a les 17h.

Francesc Serrat Pujolar, en Cisquet, va ser un membre olotí del maquis, amb una vida curta i intensa, marcada per la Guerra Civil, l’exili, l’enrolament a la resistència francesa contra l’ocupació nazi i, finalment, la lluita guerrillera contra la dictadura franquista.

A la presentació hi intervindrà Vicenç Villatoro i Lamolla, director del Memorial Democràtic, Joan Boada i Masoliver, comissari de l’exposició, Raül Valls i Luces i Eugènia Pascual i Puig, president i membre de l’Amical d’Antics Guerrillers de Catalunya, respectivament.

Més informació

Us hi esperem!