Activitats, Comunicació

“Els infants de la guerra”

El 19 de març Ràdio Mataró va emetre aquest programa sobre “Els infants de la guerra”. Entrevista a l’escriptora i novel·lista Celia Santos, autora d’un llibre sobre una de les nenes de la guerra evacuada a l’URSS, i que va viure el setge de Leningrad pels nazis.

També trobareu una entrevista a la Teresa Alonso, la protagonista d’aquesta història i membre de la nostra Associació. Carles Vallejo va fer les presentacions d’aquestes dues dones durant l’any 2019. Una història apassionant que convé recuperar.

Us deixem l’enllaç aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s