Notícies

Ens ha deixat en Josep Martí Gómez

Ens ha deixat Josep Martí Gómez, una gran persona i un gran periodista. Ens va acompanyar (segon per l’esquerra en aquesta fotografia) juntament amb la Lourdes Lancho a la Jornada sobre el 90 aniversari de la proclamació de la II República que vam celebrar l’any passat. Acte celebrat al Pavelló de la República, Barcelona, a on vam lliurar la placa de reconeixement de la nostra Associació a la periodista Conchi Cejudo i a l’equip del programa de la SER “A vivir que son dos días”, per la seva contribució en la divulgació de la memòria de les víctimes de la dictadura franquista. Perdem un periodista i un periodisme de carrer. Que en pau descansi.

En aquest enllaç podeu recuperar les imatges de l’acte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s