Memoria, justicia, educación. 9 feb.

3-02-22

Una important delegació de l’ACEPF, encapçalada per la vicepresidenta Antonia Jover, la secretaria Montse Torras, i Rosario, Domènec Martínez i Isabel Alonso, totes elles de la Junta Directiva, asistirà a la Jornada del grup parlamentari confederal UP-ECP-GC sobre “Memoria, justicia, educació”.

La nostra companya Isabel Alonso, responsable de la comissió de Pedagogia de la memòria de l’ACEPF, participarà en aquest acte al Congrés de Diputats per parlar de la necessitat que la Memòria arribi a les aules. També dialogarem amb el Secretario de Estado de Memoria Histórica.

La jornada es podrà veure en streaming en aquest enllaç: https://app.congreso.es/AudiovisualCongreso/audiovisualEmisionSemiDirecto?codOrgano=499&codSesion=454&idLegislaturaElegida=14

Us adjuntem les tres Jornades que hem fet sobre Educació i Memòria: