Actes

14/01: Inauguració de memorials a les rutes dels maquis

Benvolguts/des, el divendres 14 de gener inaugurem els plafons memorials dedicats a les rutes dels maquis en el tram entre Molló i Camprodon, una ruta que anava des de Prats de Molló fins a l’estació de tren de Manlleu, que hem recuperat des de l’Amical Antics Guerrillers de Catalunya amb el suport de la Diputació de Girona i el Museu Memorial de l’Exili de la Jonquera. A les 10 del matí celebrarem l’acte a Molló i a les 12 a Camprodon. El plafó de Molló està dedicat a Josep Jové, el guia que per encàrrec de la direcció del Partit Comunista d’Espanya a França va obrir aquesta ruta l’any 1945. El plafó de Camprodon recordarà a Josep Gros, que va esdevenir un dels principals guies que la va caminar com a responsable de l’Agrupació Guerrillera de Catalunya del PSUC. En aquests actes comptarem amb la presència dels fills i néts de Josep Gros i també amb la participació del Director del Memorial Democràtic, Vicenç Villatoro.

Amical Antics Guerrillers de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s