Tercera Jornada Virtual “Pedagogía de la Memoria en los Centros Educativos: Cómic y Memoria”.

1-12-21

Dissabte 11 de desembre de 2021, de 11 a 13 hores, tindrà lloc la Tercera Jornada Virtual “Pedagogia de la Memòria als Centres Educatius”. En aquesta ocasió parlarem de les relacions entre el còmic y la memòria. La podreu seguir en streaming pel canal You Tube Expresos Polítics Franquisme: https://www.youtube.com/channel/UCmu51JusNq9bGFWTrffW3hw.  

Desitgem que el programa sigui del vostre interès i poder comptar amb la vostra presència i participació.

El sábado 11 de diciembre de 2021, de 11 a 13 horas, tendrá lugar la Tercera Jornada Virtual “Pedagogía de la Memoria en los Centros Educativos”. En esta ocasión hablaremos de las relaciones entre el cómic y memoria. La podréis seguir en streaming por el canal You Tube Expresos Polítics Franquisme: https://www.youtube.com/channel/UCmu51JusNq9bGFWTrffW3hw.  

Esperamos que el programa sea de vuestro interés y poder contar con vuestra presencia y participación.