BARCELONA POESIA 2020. Del 13 al 18 d’octubre de 2020

15-10-20

Poesia i alliberament.

Veus i versos de Maria Teresa Vernet a tocar de la Presó de Dones de les Corts.

“Però demà el somriure del migdia,
un crit d’amor o un xiscle de falzia
se m’enduran en remolí joiós,
vers el desig del món, de l’ample món,
ben lluny, Senyor, del reposar pregon!”

M. Teresa Vernet.

L’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme us convida a l’acte que com a entitat hem organitzat dins la Setmana de Poesia de Barcelona 2020. El nostre homenatge és enguany per a la poeta Maria Teresa Vernet, republicana, dona valenta i moderna. Els seus poemes i la música sonaran a tocar de la Presó de Dones de les Corts, allà on tantes lluitadores antifranquistes van somiar i parlar de la llibertat.

L’acte se celebrarà el dissabte 17 d’octubre de 18h a 19:30h

Per motiu del COVID no és possible l’assistència a l’acte. Us convidem a connectar en directe via Streaming a través del nostre Canal de Youtube “Expresos Polítics del Franquisme ACEPF”: https://bit.ly/3jWnt32

Marc Bosch, Piano

Juan Lobo Hispano, Guitarra

Guillem Bantulà, Declamador

Marià Hispano, Coordinador