Notícies

Reunió de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme amb  el Vice-president de la FIR (Federació Internacional de Resistents), Filippo Giuffrida.

El passat dimecres 30 d’octubre una delegació de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme integrada pel president Carles Vallejo i el membre de la junta Enric Cama es va desplaçar a Lleida -on es trobava per recollir un premi- per entrevistar-se amb Filippo Giuffrida, vice-president de la Federació Mundial de Resistents (FIR). L’objectiu de la trobada era restablir les relacions que havien quedat congelades feia temps. En la reunió es va acordar reintegrar-nos a la Federació, regularitzar les corresponents aportacions econòmiques, participar en el proper congrés de la FIR a celebrar a Reggio Emilia els propers 29 i 30 de novembre i col·laborar políticament amb la Federació en uns moments que un feixisme renovat s’estén per Europa.

foto-fir

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s