Actes, Homenatges

Homenatge als guerrillers espanyols en la resistència francesa

L’1 de juny a tenir lloc a Prayols (França) l’homenatge als Guerrillers espanyols que van lluitar durant la lliberació de França durant l’ocupació nazi en la Segona Guerra Mundial, organitzat per l’Amical d’Antics Guerrillers Espanyols a França (FFI).

A l’acte van participar en els parlaments en Carles Vallejo, president de l’Associació d’Expressos Polítics, i de Lluís Martí Bielsa, president de l’Amical dels Antics Guerrillers Espanyols a França; i a la ofrena floral en el monument al Guerriller Espanyol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s