Activitats de març 2019 amb la participació de l’ACEPF

7-03-19

  • Exposició del 4 al 27 de març “Les Preses de Franco” Espai alliberat de la Model.
  • 13 de març 18:30 – En el teatre de la Model: “Repressió Política i Repressió de Gènere en el franquisme” Conferència a càrrec d’Anna Sallés Bonastre. Historiadora i presidenta de l’Amical de Ravensbrück. Represaliada. Presentarà l’acte Enric Cama Colomès. Historiador i membre de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme. Actuació del grup teatral CATORZEDABRIL
  • Memoràndum Tomasa Cuevas: Exposició del 5 al 15 d’abril “Tomasa Cuevas. Exemple de lluita, dignitat i memòria” Centre Cívic Tomasa Cuevas- Les Corts .Barcelona 14 de març 19:00. Taula rodona: Homenatge a Tomasa Cuevas. Intervindran: Natatxa Urbano i Juan Rodríguez, amics personals de Tomasa Cuevas; Rosario Cunillera, companya en la lluita clandestina, i Antonia Jover, membre de l’Associació Catalana d’Expresos Polítics del Franquisme, de la qual Tomasa Cuevas formava part. persones que van conviure amb ella.
  • 16 de març 20:00.Auditori del Centre Cívic Tomasa Cuevas. Teatre: “La Lola. Memorias de una mujer republicana” de La Voz Ahogada. Aquesta és la història d’una dona i, alhora, la de moltes. Compromesa amb la injustícia i els més febles, la Lola ha practicat la solidaritat allà on ha viscut i ha creat teixit comunitari gràcies a les seves conviccions sòlides i a la seva perseverança. Auditori del Centre Cívic Tomasa Cuevas. L’entrada és gratuïta, però cal fer la reserva a: contacto@lavozahogada.com.
  • Jornades d’estudi sobre els maquis i la resistència armada. Patronat d’Estudis Històrics de la Vall d’en Bas. Can Trona. 16 de març 9:30. Historia de la Resistència Armada, a càrrec de l’historiador Enric Cama.