Actes, Activitats, Homenatges, Vides i relats

80 anys de la retirada

El passat 2 de febrer va tenir lloc la caminada popular a la Garrotxa en commemoració de la retirada i exili republicà que va tenir lloc entre gener i febrer de 1939. Amb sortida des de Sadernes i fins a Sant Llorenç de Cerdans.

La caminada ha estat organitzada per una comissió memorialística que treballa per la recuperació de la memoria del maqui olotí Francesc Serrat Pujolar, més conegut com Cisquet. S’han fet actes commemoratius a totes dues poblacions en reconeixement dels republicans exiliats i els guerrillers antifranquistes.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s