Homenatge als Guerrillers Espanyols de la resistència francesa

5-06-18

El passat 2 de juny a tenir lloc a Prayols (França) la cerimònia d’homenatge pels sacrificis dels Guerrillers espanyols en la lluita per la alliberació de França, organitzat per l’Amical d’Antics Guerrillers Espanyols a França (FFI).

A l’acte van participar en els parlaments en Carles Vallejo, president de l’Associació d’Expressos Polítics, i de Lluís Martí Bielsa, president de l’Amical dels Antics Guerrillers Espanyols a França; i a la ofrena floral en el monument al Guerriller Espanyol. Aquest acte va comptar també amb la participació i presència de Carmen Negrín, neta del President Negrín.

Amb aquest acte es recorda als republicans espanyols que van participar en la resistència francesa davant la invasió nazi durant la Segona Guerra Mundial.