Sota les cunetes, Justícia! Concert a la Nova Jazz Cava

23-02-18

El passat 18 de febrer a la Nova Jazz Cava de Terrassa va tenir lloc el concert Sota les cunetes, justícia! en el marc del festiva de Barnasants.

Podeu llegir la presentació del nostre company Domènec Martínez va fer al concert aquí.

Aquest concert col·lectiu de Verdcel va comptar amb les interpretacions de Meritxell Gené, Montse Castellà, Rusó Sala, Cesk Freixas, Feliu Ventura i Joanjo Bosk. Recordant com la sublevació militar feixista que va acabar amb les llibertats  i va comportar la persecució de la llengua i cultura catalanes, l’empresonament i l’exili per a milers de persones i l’assassinat de milers de republicans, encara avui mal enterrats a les cunetes. Aquest concert és un clam per la memòria històrica, de resistència democràtica i de reclam de dignitat de totes les persones que van partir la repressió i l’exili franquista.

IMG-20180219-WA0001