Actes, Activitats

En Cisquet, un maqui olotí

El proper dia 10 de febrer a les 19 hores es presentarà el llibre Cisquet, un maqui olotí, on es relata la biografia de Francesc Serrat Pujolar, cap a Olot de les JSU i fill del darrer alcalde republicà d’Olot, afusellat el 1946, als 22 anys, al Camp de la Bota a Barcelona.

La presentació d’aquest llibre s’engloba en el marc del programa La retirada, 79 anys de l’exili republicà, d’activitats coordinades amb el PEHOC i el Centre de Cultura i Natura Can Trona, a la Vall d’en Bas (La Garrotxa).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s