Recordant als presos de la Model

29-09-17

El passat 27 de setembre l’associació va visitar la presó Model, on van homenatjar a les persones que varen ser enpresonades.

Aquestes persones no estan presents a l’exposició La Modelo nos habla: 113 años, 13 historias que s’ha obert en motiu de l’obertura de la presó al públic durant aquests mesos. Moltes d’elles, militants comunistes i anarquistes, van patir les dures repressions i vexacions en aquesta presó, sent primer una presó de dones i després esdevenint una d’homes, detall que tampoc es menciona a l’exposició.

Reivindiquem que la Model sigui un espai de memòria i de record a totes aquelles persones que van veure truncada el seu projecte de vida a causa del seu empresonament per lluitar per una ciutat, un país i un món que assolís unes cotes d’igualtat més altes.

Podeu veure la notícia sobre el nostre homenatge a El País i retuitejar el nostre tuit sobre la notícia.

foto de portada: Albert García/La Vanguardia